wireguard win 7 pro

Vår huvudtjänst.
gostal
Inlägg: 16
Blev medlem: sön 24 maj 2020, 09:55

wireguard win 7 pro

Inlägg av gostal »

Hej!

På windows 7 professional glömmer systemet bort wireguard-uppkopplingen om man stänger den. Det får till följd att systemet vill att man klassificerar uppkopplingen på nytt nästa gång man kopplar upp wireguard. Visserligen är det inget jättejobb att göra det men vartefter fylls det då på någonstans med det val man gjorde och det kanske inte heller är någon större katastrof för jag kan inte tänka mig att informationen tar någon större plats så det är nog inget problem med lagringsutrymme. Men det känns onödigt och vore elegantare om det inte behövdes.

På win 10 verkar det som att systemet nöjer sig med den klassificering man valt för internetuppkopplingen för där kommer ingen fråga upp.

/Gösta